Συμμετοχή Πανεπιστημίου Πατρών στον «Μαραθώνιο Αθήνας-Ο Αυθεντικός» και συγκεκριμένα στον δρόμο “5km Universities Night Run”

Αγαπητές φοιτήτριες,

Αγαπητοί φοιτητές,

Αγαπητά μέλη της Πανεπιστημιακής κοινότητας,

Το Πανεπιστήμιο Πατρών θα συμμετέχει στον «Μαραθώνιο Αθήνας-Ο Αυθεντικός» και συγκεκριμένα στον δρόμο «5km Universities Night Run” που θα διεξαχθεί το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2024, ώρες 19:15-20:25.

Το Πανεπιστήμιο Πατρών θα καλύψει το κόστος οργανωμένης ομαδικής μετακίνησης από Πάτρα προς Αθήνα και επιστροφή καθώς και το κόστος συμμετοχής, με τη διαδικασία της ομαδικής εγγραφής στον παραπάνω αγώνα.

Οι ενδιαφερόμενες/οι θα πρέπει να αποστείλουν Δήλωση Συμμετοχής τους στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο usport@upatras.gr έως και την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024, ώρα 23:59, με θέμα «Συμμετοχή στα 5km Universities Night Run”, δηλώνοντας επίσης σε πρώτη φάση: Ονοματεπώνυμο, Ιδιότητα, e-mail, τηλέφωνο 1, τηλέφωνο 2.

Πρώτες σημαντικές γενικές πληροφορίες (σύμφωνα με την οργανωτική επιτροπή):

-Στον αγώνα 5km Universities Night Run δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι φοιτητές που διαθέτουν ακαδημαϊκή ταυτότητα (πάσο) ή κάρτα ISIC και διδακτικό προσωπικό που διαθέτει ακαδημαϊκή βεβαίωση. Η ακαδημαϊκή ταυτότητα/ βεβαίωση θα ζητηθεί για επίδειξη κατά την παραλαβή του αριθμού τους (Bib Number).

-Όλοι οι δρομείς συμμετέχουν στον αγώνα ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΥΘΥΝΗ. Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για ζητήματα που αφορούν την υγεία των συμμετεχόντων και οφείλονται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου. Συστήνεται στους συμμετέχοντες να έχουν υποβληθεί σε πρόσφατη ιατρική εξέταση πριν τη συμμετοχή τους στον αγώνα. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δίνεται από τα άτομα τα οποία αντιμετωπίζουν οποιασδήποτε μορφής καρδιολογικά προβλήματα. Επίσης, συνιστάται σε όλους τους συμμετέχοντες, ανεξαρτήτως ηλικίας, να προβούν σε πλήρη καρδιολογικό έλεγχο πριν τη συμμετοχή τους στον αγώνα. Οι διοργανωτές δεν θα ζητήσουν ιατρικές βεβαιώσεις από κανένα αθλητή-αθλήτρια, δεδομένου ότι όλοι οι συμμετέχοντες αγωνίζονται με αποκλειστικά δική τους ευθύνη.